Alternativa media…

…är något/några som dagligen förgyller min tillvaro. Du, så pass att de får mig att stiga upp ur den sköna sängen – tidigare är jag förmodligen annars inte skulle ha gjort – för att ta del av innan jag tar mig an frukosten.
För all – jag skummar först – det jag vet att jag kommer att fördjupa mig i lite senare under dagen.

Det som (den här gången) fick mig att ta upp det ämnet är att jag just läste ett inlägg från bloggaren Foliehatten som väcker någon slags känsla inom kroppen.
En aning oklart hur jag ska beskriva det utom att det påverkar ganska mycket hur mina funderingar tar vägen.

Den här gången skriver Foliehatten om Staffanstorp – kommunen som har vågat sig på att inte följa de utsagor som vår feministiska regering anser vara de rätta utan räds heller inte att PK-media (regeringens språkrör) delar regerings underliga syn på tillvaron
F-n vet varför – nå i alla fall frågar jag mig det.

Nåväl – Foliehattens text slutar så här (smått redigerad)

Nu är mullret så sakteliga igång mot Staffanstorp.
Svensk media har flyttat sig försumbart över tiden och dess verklighetsförändring från Sjöbo till Staffanstorp.

Vi kan förvänta många attacker från media och
vänstern den närmaste tiden. 
Sonesson (Han är M-kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorps kommun) har stöd av de invånare i Staffanstorp som normaliserat rasism. Såg något inslag om att Sonessons lokalväljare röstar på Sonesson lokalt, men kan inte få sig till, att rösta M i de nationella valen. Så där har du svaret. Folk vill ha Sonesson och hans politik. Han har befolkningen med sig.
Vad har då rikspressen att sätta emot? Ingenting.

Foliehatten menar att vad politikerna i Staffanstorp nu börjat med kan ”smitta av sig” till betydligt fler kommuner – vilket gör överheten (dvs politiker och PK-media) ängsliga för en okänd framtid.
(Christian Sonesson (M), föreslår bl a att personer som deltagit i, eller understött, terrorism ska uteslutas från kommunal stöd och service.)

Du, beroende på man ser på tillvaron, en del kanske är glada för att de lever sitt liv i Vingåker. Platsen – där inget politiskt liv står att finna.
Eller vet du något som jag inte vet?

Lämna ett svar