Kategorier
Bjarne Wilmarsgård

En vanlig söndag

Inte för att jag vet hur dina söndagar ser ut men mina vill jag nog beskriva som  vanliga – vilket då inbegriper att jag alltid tittar in på Facebook en stund för att se om där finns några uppdaterade viktiga händelser inom min släkt som jag borde känna till. Skaran barnbarn har en förmåga att växa utan att jag riktigt haft koll på läget innan…
Då har jag nog bättre koll på det politiska läget i Vingåker – skriver jag i visst övermod – för jag vet inte om jag har underlag för att skriva så.
OK, lite i alla fall, tänker jag när jag ser att VTL har uppdaterat sin FB-sida med denna bild:

Nu menar jag verkligen inte att de inom VTL vare sig är högfärdiga eller experter – men för egen del finner jag den frågan – Varför då? – är högst relevant.
Och ber att få citera mig själv från förra inlägget:
Tänk, säger jag till mig själv, om jag i det kommande lokala valarbetet kunde få ge något parti kommentaren att där ser jag – en fantastisk uppdatering av de sedvanliga valfläsket – genom att.

Och väntar med viss otålighet på att få se vad VTL förmår i den saken…

Och så gör jag den humördämpande dumheten att titta in hos våra lokala partiers hem- och FB-sidor.
Med ett litet plusundantag för VTL – fullkomligt urusla sidor – där man frossar i ämnen som handlar om rikspolitiken men ingenting som handlar om deras politik i Vingåker.
Bästa – S, M, KD, SD, C, V och L  – varför då?